Névjegykártya, fotónévjegy

Névjegykártya készítés

Fekete-fehér, színes és fotónévjegyek - professzionális névjegykártyák AZONNALI HATÁRIDŐVEL!

névjegykártya készítés helyben

Elege van abból, hogy névjegykártyát csináltatni drága és nehézkes?

Akkor jó helyen jár! Mi kedvező árakkal és azonnali határidővel dolgozunk!

Fekete-fehér névjegykártya készítés

A hagyományos, FF névjegykártya előnye, hogy rendkívül egyszerű és gazdaságos. A klasszikus forma és elegancia kedvelőinek ajánljuk.

Színes névjegykártya készítés

Bizonyos cégek, vállalkozók számára termékkörük, tevékenységük miatt is a színes névjegykártya az ideális választás, de sokan azért döntenek a színes névjegy mellett, mert szeretnék egyéni ízlésüket tükrözni és könnyebben megjegyezhetővé tenni magukat üzleti partnereik számára.

Névjegykártya árak

névjegykártya készítés árak

A névjegykártya szerepe a mai világban

Sokak szerint a névjegykártya készítés már teljesen felesleges a 21. században, amikor mindenkinek a zsebében ott lapul legalább egy telefon. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy még ma is a névjegykártya elérhetőségeink megadásának legkifinomultabb módja. Egy névjegy átnyújtásával elkerülhető az elérhetőségek kínos diktálása, visszaolvasása és javítgatása. Hiába a technológiai fejlődés, az üzleti életben és a diplomáciában továbbra is elengedhetetlen a névjegykártya használata. Ez nemcsak a protokollhoz való ragaszkodás miatt alakult így, hanem egész egyszerűen azért, mert még mindig a névjegykártya a leggyorsabb, leghatékonyabb és a legelegánsabb eszköze önmagunk bemutatásának.

Tudnivalók névjegykártya készítés előtt

Magyarországon és a környező országokban a 90mm*50mm-es névjegyek az általánosan elterjedtek és elfogadottak. Tőlünk távolabb sem térnek el jelentősen ettől a mérettől. A szélesség és a hosszúság meghatározása után érdemes kitérni a megfelelő betűtípus alkalmazására. Minden esetben válasszon jól olvasható betűket, hiszen hiába mutatós a kártya, ha nem éri el célját, és nem szerepelnek rajta egyértelműen elérhetőségei. A bevett elrendezés szerint a névjegy felső harmadába kerül a tulajdonos cégének neve, logója és szlogenje. A névjegykártya közepét a név és a beosztás uralja. Az alsó sarkokba kerülnek a mindig pontosan megadott elérhetőségek. Manapság már nem számít illetlenségnek, ha eltér ettől az elrendezéstől, azonban a névjegykártya készítés során mindig tartsa szem előtt a megfelelő arányokat és az olvashatóságot.

A névjegykártya használatáról

A névjegykártya készítés csak az első lépés. Ahhoz, hogy jó benyomást tegyen és meg is keressék a feltüntetett elérhetőségeken, érdemes betartania néhány szabályt. A névjegycsere alkalmával mindig az alacsonyabb beosztású nyújtja át először kártyáját. Érdemes ezt már a tárgyalás elején megtenni, hogy a másik fél jobban emlékezetébe véshesse nevünket, és arcot is társíthasson hozzá. Magától értetődő, de mindig kerüljük a piszkos vagy gyűrött névjegy átadását. Illik elolvasni a másik fél névjegykártyáját illik, mielőtt eltennénk azt.

BÉLYEGZŐ KÉSZÍTÉS HELYBEN, AZONNAL!

NÉVJEGYKÁRTYA KÉSZÍTÉS HELYBEN

GRAVÍROZÁS TÖBBFÉLE ANYAGRA

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00 -17.00
P: 9.00 -15.00

© 2021 | MrStamp.hu - Minden jog fenntartva!