Kik vagyunk?

Néhány szó rólunk

Régi kedves ügyfeleink a korábbi Képesbolt Kft. szaküzletében találkozhattak velünk. Az üzlet azóta megszűnt, ma már új címen és néven, önálló válllalkozásként várjuk a gyorsnyomdai szolgáltatások, bélyegző készítés, névjegykártya készítés, gravírozás iránt érdeklőket.

A névjegy és bélyegzőkészítő rész technikai felszerelése modern, a legkorszerűbb lézergravírozó, színes nyomtató, gyors internet, és nagy teljesítményű számítógépek segítik a gyors és minőségi kiszolgálást. Egyedülálló újdonság, hogy vevőink külön, erre a célra alkalmas monitoron, kényelmesen nézhetik kollégáink munkáját, így azonnali kontrollra van lehetőségük.

Belvárosi üzlet lévén, annak rendjéhez igazodva üzemelünk. Reggel a többi üzlethez képest hétköznap korábban 9.oo órakor nyit üzletünk. Este 19.00 óráig tartunk nyitva. Szombaton 10.00 - 18.00 -ig várjuk kedves ügyfeleinket.

Ünnepi időszakban, Karácsonykor hosszabbított nyitvatartás lép életbe!

Az üzletünkben fiatalokból álló, lelkes, jól összeszokott csapat dolgozik együtt, ezzel garantálva, hogy vásárlóink mindig a tőlünk megszokott emberi és készséges kiszolgálást kapják!

BÉLYEGZŐ KÉSZÍTÉS HELYBEN, AZONNAL!

NÉVJEGYKÁRTYA KÉSZÍTÉS HELYBEN

GRAVÍROZÁS TÖBBFÉLE ANYAGRA

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00 -17.00
P: 9.00 -15.00

© 2021 | MrStamp.hu - Minden jog fenntartva!