Aláírás bélyegző készítés

Aláírás bélyegző

Van, aki határozott és gyors kézmozdulattal, míg más precízen kanyarított, gyöngybetűkkel ír alá. Legalábbis addig a pontig, amíg csak egy-két oldalról van szó. De még a leggyakorlottabb kéz is könnyedén elfáradhat a monoton és végeláthatatlan aláírás-gyártások közepette.

Egy aláírás-bélyegzőnek számtalan – üzleti és magánjellegű – helyzetben nagy hasznát veheti. Időt, energiát takaríthat meg azzal, ha aláírás-bélyegzőt használ, plusz bizonyos esetekben az irodai munkafolyamatok is gördülékenyebbé válhatnak az által, ha nem minden szignózáshoz szükséges az Ön személyes jelenléte. De legyen óvatos, hiszen komoly következményei lehetnek, ha illetéktelen kezekbe kerül az aláírás-bélyegzője!

Járjon el abban is mindig körültekintően, hogy hova teszi, kinek bocsájtja rendelkezésére aláírás-bélyegzőjét! Mert akinél a bélyegző van, az tulajdonképpen aláírhat a nevében.

Tekintse meg dátumbélyegzőinket is!

aláírás bélyegző mintalenyomat

Aláírás-bélyegző rendelésének menete

Bélyegző készítés során fokozott figyelmet fordítunk a megfelelő törvényi háttér és biztonsági előírások betartására és megkövetelésére. Aláírás-bélyegzőt nálunk csak két esetben rendelhet:

  • ha személyesen tér be hozzánk és munkatársunk előtt „élőben” ír alá, amit majd a megfelelő minőségben beszkennelünk;
  • illetve, ha meghatalmazottat küld, akkor csakis egy írásos engedély birtokában vállaljuk el a munkát, így meghatalmazottjánál lennie kell egy ilyen dokumentumnak is. A professzionális szkennelést ugyanúgy ránk bízhatják, de az ügyfél akár magával hozhatja meghatalmazója kiváló minőségű, előre beszkennelt aláírását is.

Az aláírás-bélyegző ugyanaz, mint a névbélyegző?
Laikusként könnyedén összezavarodhat a fogalmak között, pedig az aláírás-bélyegző nem egyenértékű a monogram vagy névbélyegzővel. Ahogy arra a neve is utal, az aláírás-bélyegzőre valaki tényleges aláírása kerül, míg a névbélyegzőre általában csak nagy, nyomtatott betűkkel írunk egy adott nevet.


Bélyegző készítés mesterfokon, úgy ahogy azt az igazán profik csinálják. Kifogástalan minőségű, téglalap alakú aláírás-bélyegzőt rendeljen innen!

Bélyegző rendelés

Cégünknél lehetőség van a bélyegzők online megrendelésére is. Választható személyes átvétel, illetve az elkészült bélyegzőket igény szerint GLS-sel is tudjuk küldeni.

Előre utalással: XS 2.030 Ft  S 2.620 Ft
Utánvéttel max. 30.000 Ft értékű csomag esetén: 600 Ft
Utánvéttel 30.000 Ft feletti értékű csomag esetén: 1.190 Ft

A szállítási költséggel és a részletekkel kapcsolatban minden esetben előzetesen egyeztetünk a megadott elérhetőségeken.

BÉLYEGZŐ KÉSZÍTÉS HELYBEN, AZONNAL!

NÉVJEGYKÁRTYA KÉSZÍTÉS HELYBEN

GRAVÍROZÁS TÖBBFÉLE ANYAGRA

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Nyitva tartás:
H-Cs: 10.00 -1600
P: 10.00 -15.00

© 2021 | MrStamp.hu - Minden jog fenntartva!